Moii! =) Menkää osan pariin:

-Myönnä jo, Kyo! Idea oli mahtava, toteutus vain oli kehno. Ryo jankutti. -En halua yrittää kuvaamista uudestaan. Kyo sanoi. Hän kuitenkin siirti videon salaa tietokoneelle, ja etsi erästä nettisivua.. -No, ihan sama kuitenkin. Hyvää yötä. Ryo sanoi ja kiipesi kerros-sängylle. Kyo nauroi, mutta hyvin hiljaa. Hän kuuli jo Ryon kuorsauksen. Kyo nuolaisi huuliaan ja avasi etsimänsä nettisivun. Sivulla tuli automaattisesti kovaääninen tunnari. -Samperi! Kyo kihisi. Hän sulki musiikin pois ja etsi linkkiä. ´´Lähetä video``  kuvake näkyi sivun alalaidassa. Kyo ei meinannut pysyä nahoissaan, kun hän painoi nappia. Kyo liitti kuvaamansa videon ja painoi OK-näppäintä. Sivulle tuli lataus-kuvake. Prosentit alkoivat latautua. Viisi pitkää minuuttia (Kyon mielestä) kuluivat, ja sivulle tuli onnittelukuvake: ´´Onneksi olkoon! Olet lähettänyt videosi ohjelmaamme! Täytä vielä tarvittavat tiedot yhteydenottoa varten:`` Kyo täytti tiedot ja innostui. -Rahat, täältä tullaan! Hän kuiski itsekseen....

-Kyo, etkö ole nukkunut kunnolla? Mariko kysyi. Kyo oli muuten pirteä, mutta hänellä oli näkyvät silmäpussit. -Niin, Kyo. Tarvitset unta. Vaikka teillä pojilla onkin jo tarpeetonta energiaa... Hana sanoi. Kyo pamautti päänsä pöytään. -Saki? Hän mumisi. -Mitä? Kysyin. -Karataanko yhdessä maalle täältä kuulusteluista? Kyo kysyi vitsillä. -Mieluummin mäkkäriin syömään ja elokuviin! Minä naurahdin vitsi mielellä myös. Kyo nousi ylös pöydästä ja otti minut käsi-kynkkään. -Se on sitten päätetty. Eka elokuviin, sitten mäkkäriin, sovittu? Hän kysyi. -Täh? Ihan tosissaan? kysyin. -Tottakai! Kyo sanoi ja suorastaan veti minut perässään ovesta ulos. -Mitä ihmettä juuri tapahtui? Samantha kysyi, vaikka ymmärsikin kaikki sanat jotka sanoimme. Kaikki muut kohauttivat olkapäitään. 

-Kyo, miksi kutsuit minut treffeille? Kysyin ja kohotin kulmaani. -Koska elämme tasaisessa parisuhteessa joka tarvitsee kipinää jatkuakseen entistä paremmin. Kyo sanoi ja yritti kuulostaa tärkeältä. -Pyh! Sinulle kipinä tarkoittaa sitä että suutelemme enintään kerran kuukaudessa. Naurahdin ja pyöritin silmiäni. Kyo kumartui hieman että päämme olivat samalla tasolla. -Arvaa mitä? Hän kysyi. -No? Sanoin ja virnistin pienesti. Kyo pussasi minua poskelle. Kuukauteen tuli yksi suukko enemmän. Kyo vastasi kysymykseen. Punastuin hieman mutta sain sen nopeasti kasvoiltani. Tähän pitäisi tottua, jos seurustelemme! Mietin ja päätin ryhdistäytyä. -Oikeesti? Miksi pyysit minut ulos? Yritin saada hänet vastaamaan vakavasti. -Koska tykkään sinusta, tietysti. Ja halusin juhlia yhtä juttua. Hän sanoi ja tirskahti. -Mitä? Kysyin uteliaana. -Muistathan videon jonka kuvasin eilen illalla? Kyo kysyi. -Kuka voisi unohtaa? Totesin ja purskahdin nauruun. -Lähetin sen yhteen ojelmaan. Kyo sanoi muina miehinä. -Täh?! Mihin? Kysyin epäuskoisena. -Japanin hauskimmat kotivideot- ohjelmaan tietysti. Kyo sanoi. -Pikkurillin kautta? Kysyin kuin pikkutyttö. -Niin totta kuin se että kävelen tässä kanssasi elokuviin katsomaan kunnon gangsteri-leffaa. Kyo sanoi. -Okei! Uskon jo! Paljonko siinä ohjelmassa pystyi voittamaan rahaa? Kysyin. Puolitoista miljoonaa jeniä. Kyo sanoi. Suuni loksahti auki. -Älä kerro Ryolle. Kyo sanoi. -En varmasti!

Vähän lyhkäisempi osa tällä kertaa. =) Mitä piditte? :3